OPIS
Kapusta pekińska z marchewką czy sałata selerowa z fetą?
Tuńczyk po sycylijsku czy salatka makaronowa z bazylią?
a może sałatka z cukinii i szynki?
W zależności od skladników takie sałatki mogą być dodatkiem do dań głównych albo samodzielnym posiłkiem, na przykład na kolajcję.
Warto je przygotować, kiedy zapraszamy gości i zależy nam, by docenili nie tylko smak serwowanych potraw, ale także ich wygląd.
Kolorowe i oryginalnie podanesurówki i sałatki mogą wprawić w zachwyt nawet wybrednych smakoszy.
Sporządzane z dodtakiem przypraw ziołowych są nie tylko smaczniejsze, bardziej aromatyczne, ale przede wszystkim zdrowsze.
Zioła są bowiem skarbnicą mikroelementów, soli mineralnych i witamin niezbędnych do zachowania dobrego samopoczucia każdego z nas. Dzięki swym właściwościom nadają potrawom zupełnie nową wartość.
Sięgnij zatem po SAŁATKI DLA DBAJĄCYCH O ZDROWIE i bez wahania wykorzystujemy codziennie zawarte w tej książce przepisy na smaczne i zdrowe sałatki wzbogacone przyprawami ziołowymi.