Odżywianie w łuszczycy. Wpływ diety na stan skóry. 100 przepisów kulinarnych.

okładka

Odżywianie w łuszczycy. Wpływ diety na stan skóry. 100 przepisów kulinarnych.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

W leczeniu łuszczycy należy zachować odpowiednią dietę – z takim zaleceniem spotyka się każda osoba cierpiąca na tę chorobę. Ale co ono oznacza w praktyce? Co powinno się jeść? Jak przyrządzać posiłki? Jakich potraw unikać? Jak skomponować jadłospis zdrowy i lekkostrawny, który nie tylko nie zaszkodzi pacjentowi, ale pomoże mu skutecznie zwalczać objawy choroby? Na te pytania stara się odpowiedzieć Magdalena Kurzyp w książce Odżywianie w łuszczycy. Wyjaśnia istotę proponowanej diety, jej potencjał terapeutyczny oraz wpływ na organizm. Autorka specjalizująca się w dietach zalecanych w schorzeniach wątroby i skóry opracowała ponad 100 praktycznych przepisów kulinarnych, które pozwolą chorym w sposób aktywny współuczestniczyć w leczeniu.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:150x210 mm
  • Liczba stron:192
  • Oprawa:kartonowa foliowana
  • ISBN-13:9788362055609
  • Data wydania:4 maj 2015
  • Numer katalogowy:274181

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher