On the Line.

okładka

On the Line.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Features a tale of how a restaurant stays on top for over 25 years. Covering four star dining, this title also answers restaurant questions such as: What, and where, is the `line` or `pass`? How does one tiny pastry kitchen yield over 500 desserts, 1,500 cookies, and 1,250 petit-fours a day?

DODATKOWE INFORMACJE

  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9781579653699
  • Numer katalogowy:270254

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher