Encyklopedia gotowania. Przystawki. Tom 1.

okładka

Encyklopedia gotowania. Przystawki. Tom 1.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Książka dotyczy dań popularnie zwanych zakąskami. Autorka, która nie ukrywa, że jej hobby to kuchnia, zdradza czytelnikom tajniki wymyślonych przez siebie dań. I tak bigosik z krewetek czy śledź w zalewie śliwkowo - oliwkowej na pewno dostarczą nam niezapomnianych doznań smakowych i być może zainspirują do poszukiwania własnych szlaków kulinarnych.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Encyklopedia Gotowania
  • Format:150x210 mm
  • Liczba stron:93
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788373373440
  • Data wydania:kwiecień 2003
  • Numer katalogowy:26041

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher