Encyklopedia gotowania. Łatwe i szybkie potrawy z ryżu.

okładka

Encyklopedia gotowania. Łatwe i szybkie potrawy z ryżu.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Ogromna popularność ryżu wynika z łatwości jego przechowywania oraz różnorodności potraw jakie można z niego przyrządzić. Autorka w swojej książce podaje kilkadziesiąt przepisów na wykorzystanie tego uniwersalnego zboża w przystawkach, sałatkach, zupach i deserach. Prezentowane receptury ułatwiają przygotowanie smakowitych pikantnych potrawek, zapiekanek oraz słodkich dań, jakimi niewątpliwie są ryżowy paj czy torcik z owocami.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Encyklopedia Gotowania
  • Format:150x210 mm
  • Liczba stron:96
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788373379695
  • Data wydania:kwiecień 2005
  • Numer katalogowy:25419

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher