Kuchnia portugalska.

okładka

Kuchnia portugalska.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Ilekroć dane jest mi być w Portugalii, szaleję z radości. Mimo, że kraj to dość melancholijny i rzewny, radość moja wynika z niesłychanych możliwości kulinarnych, które czekają tam na wszelkich głodnych. Rzucam się wtenczas do witryn, lad i barów, gdzie ludzie jedzą pięknie. Oglądam targi jak muzea, raczę się smakami pełnymi słońca, daniami opartymi na prostych przepisach i naturalnych składnikach wstrząsająco wysokiej jakości. Zróżnicowana, bezpretensjonalna i przede wszystkim smakowita kuchnia portugalska zasługuje na poznanie i szacunek.
Paweł Loroch - urodzony w Warszawie dziennikarz kulinarny i kucharz telewizyjny. Przez 7 lat zaprezentował ponad 1000 dań w kuchni `Pytania na Śniadanie`. Od 2005 roku autor i gospodarz weekendowego pasma Antyradia - `Gastrofaza`.
Prowadzi programy telewizyjne, imprezy i festiwale, moderuje dyskusje, fotografuje, pisze książki, scenariusze i felietony. Juror konkursów kulinarnych, entuzjasta kuchni domowej, lokalnej i tradycyjnej, oraz nowoczesnego street foods. Targowiska i delikatesy traktuje jak galerie sztuki.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x205 mm
  • Liczba stron:120
  • Oprawa:oprawa zintegrowana
  • ISBN-13:9788377701492
  • Data wydania:5 wrzesień 2013
  • Numer katalogowy:248199

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher