Zupy - polska specjalność.

okładka

Zupy - polska specjalność.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

W polskiej tradycji zupa jest niezbędnym składnikiem obiadu, a nawet, jeśli jest odpowiednio skomponowana i pożywna, zastępuje cały obiad.

Jaką zupę można uznać za pierwszą wśród polskich? Zdania są tu podzielone, ale na liście popularnych i od dawna obecnych w naszej kuchni znajdą się na pewno pomidorowa i kapuśniak, fasolowa i grzybowa, barszcz, krupnik,piwna czy żurek… W tym poradniku znajdują się przepisy zarówno na zupy od dawna goszczące na polskich stołach (choć czasami w wersjach mało znanych), jak i na te, które stały się szczególnie modne w ostatnich latach, na przykład zupy kremy.

Uwzględniając najnowsze trendy żywieniowe autorki starały się, aby przepisy, które proponują, spełniały podstawowe kryterium - gwarantowały, że zupy będą smaczne i zdrowe.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:160x215 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:zintegrowana
  • ISBN-13:9788379432424
  • Data wydania:29 styczeń 2014
  • Numer katalogowy:236724

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher