Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner. Technikum, Szkoła policealna

okładka

Podstawy żywienia człowieka 1 Podręcznik do nauki zawodów: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego, kelner. Technikum, Szkoła policealna

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat składników odżywczych, gospodarki wodnej i energetycznej organizmu, wartości odżywczej żywności, norm żywienia oraz zasad układania jadłospisów i racjonalnego planowania żywienia różnych grup ludności.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x235 mm
  • Liczba stron:176
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788302140822
  • Data wydania:5 listopad 2013
  • Numer katalogowy:233217

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher