Wędzenie mięsa i ryb.

okładka

Wędzenie mięsa i ryb.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia. Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię. Metody wędzenia. Dobór drewna i trocin. Sposoby wytwarzania dymu. Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb. Proste i wyrafinowane przepisy kulinarne.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:160x240 mm
  • Liczba stron:64
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788363803247
  • Data wydania:16 październik 2013
  • Numer katalogowy:231314

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher