Pyry, ziemniaki, kartofle.

okładka

Pyry, ziemniaki, kartofle.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Ziemniaki, znane w Polsce także pod nazwami grule, rzepy, kartofle, pyry, to jedno z najpopularniejszych warzyw na świecie. Swoją karierę zawdzięczają przede wszystkim wszechstronnemu zastosowaniu w kuchni. Różnorodność i smak potraw sporządzonych z brązowoszarych bulw znacznie przewyższają ich walory estetyczne.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Encyklopedia Gotowania
  • Format:150x210 mm
  • Liczba stron:96
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788374692366
  • Data wydania:11 styczeń 2006
  • Numer katalogowy:22512

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher