OPIS
Trawa pszeniczna jest jednym z najszerzej wykorzystywanych naturalnych produktów spożywczych - a jej popularność ciągle wzrasta. Bogata w naturalne witaminy, chlorofil i enzymy, które odżywiają komórki organizmu i pomagają w pozbyciu się zawartych w nich substancji toksycznych, stanowi doskonały produkt dla wszystkich osób starających się prowadzić zdrowy styl życia. W książce "Trawa pszeniczna - na zdrowie!" specjalistka od żywienia Ann Wigmore wyjaśnia wszystko, co trzeba wiedzieć o uprawianiu i spożywaniu trawy pszenicznej oraz czerpaniu z niej wielu korzyści. Dzięki wzbogaceniu diety o trawę pszeniczną możemy:
- oczyścić swoją skórę i ciało
- zyskać energię i siłę
- zwiększyć metabolizm
- pozyskać witaminy i minerały niezbędne do optymalnego zdrowia
- wspomóc leczenie różnych dolegliwości i chorób.
Niniejszy przewodnik zawiera także informacje dotyczące tego, jak należy uprawiać trawę pszeniczną, oraz łatwe przepisy zawierające wskazówki, jak przyrządzić wyśmienity sok z trawy pszenicznej. "Trawa pszeniczna - na zdrowie!" - zaufane i popularne źródło autorstwa pionierki naturalnego zdrowia - daje czytelnikom wszelkie potrzebne informacje dotyczące trawy pszenicznej i płynących z niej korzyści.