Najlepsze przepisy na placki i placuszki.

okładka

Najlepsze przepisy na placki i placuszki.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Placki, racuchy i naleśniki uważane są przeważnie za desery i potrawy jarskie. Nie całkiem słusznie. Faktem jest, że jeśli na śniadanie robimy sobie racuchy, to najczęściej posypujemy je cukrem pudrem, że najpopularniejsze w naszym kraju naleśniki to naleśniki z twarogiem, a placki smażymy zazwyczaj z jabłkami. Ale przecież istnieją dziesiątki rodzajów tych potraw z innymi niż słodkie dodatkami – z żółtym serem, różnymi warzywami, posiekanym mięsem, szynką czy ziołami…
Nie rezygnując w naszym poradniku z tradycyjnie podawanych na słodko placków, naleśników czy racuchów, podajemy też przepisy na ich wersje pikantne, mniej znane czy też mniej popularne na polskich stołach.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Encyklopedia Gotowania
  • Format:145x200 mm
  • Liczba stron:176
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788378394617
  • Data wydania:22 luty 2013
  • Numer katalogowy:213934

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher