Domowy wyrób wędlin.

okładka

Domowy wyrób wędlin.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Sprawdzone przepisy na doskonałe szynki, kiszki, kiełbasy, salcesony oraz mięsa pieczone - peklowane i marynowane. Poza tym podajemy: sposoby peklowania i solenia mięsa, konserwowania mięsa i jego przetworów, sposoby wędzenia i przechowywania wyrobów wędliniarskich.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:145x205 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788387934064
  • Data wydania:luty 2006
  • Numer katalogowy:20954

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher