Domowy wypiek chleba.

okładka

Domowy wypiek chleba.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Kolejna książka z serii „Swojskie jadło” umożliwia przygotowanie w łatwy, przyjemny sposób, w warunkach domowych, pachnącego chleba, smakowitych bułek i chrupiących bułeczek, a także pieczywa z różnych rejonów świata. Znalazły się w niej: historia chleba, podział mąki i pieczywa, zasady przechowywania chleba, dawne i współczesne przepisy na pieczywo i potrawy z niego, ciekawostki o chlebie w innych kulturach, anegdoty i zabawne opowiastki o wypieku chleba i jego zastosowaniu przez znachorów, magów i wróżbitów.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Swojskie jadło
  • Format:145x205 mm
  • Liczba stron:143
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788373198319
  • Data wydania:luty 2006
  • Numer katalogowy:20889

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher