Świniobicie. Tradycyjne przysmaki

okładka

Świniobicie. Tradycyjne przysmaki

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Autor niniejszej książki, pasjonat domowego wyrobu żywności, zachęca do przyrządzania specjałów z powszechnie lubianej wieprzowiny.
Prezentuje przepisy na kiełbasy – np. polską pieczoną czy kabanosy – szynki, balerony i polędwicę, a także kaszanki, wątrobianki, salcesony oraz pasztety.
Podaje też receptury na smakowite mięsa na gorąco – m.in. żeberka w kiszonej kapuście, karkówkę w sosie musztardowym, pieczeń wieprzową w piwie i polędwiczki w marynacie cytrusowej – idealne na rodzinny obiad.
Ponadto znajdziecie tu sporo niebanalnych pomysłów na przyrządzenie smalcu, boczku i słoniny – m.in. smalec z grzybami i pieczeń rzymską z boczku.
Publikacja zawiera rozdział z niezbędnymi informacjami na temat wytwarzania wędlin w warunkach domowych.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x240 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377071533
  • Data wydania:12 grudzień 2012
  • Numer katalogowy:201677

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher