Niestety, nie zdążymy dostarczyć tego produktu przed Świętami

O sztuce kulinarnej. (Ksiąg dziesięć)

okładka

O sztuce kulinarnej. (Ksiąg dziesięć)

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Tekst, przekład i komentarz Ireneusz Mikołajczyk i Sławomir Wyszomirski
Szczęśliwie zachowane do naszych czasów dziełko pod tytułem "De re coquinaria", którego autorstwo przypisuje się Apicjuszowi, pod wieloma względami jest utworem niezwykłym i cennym dla współczesnego badacza starożytnej sztuki kulinarnej. Już sam fakt, iż jest ono jedyną książką kucharską spośród wielu, jakie znane były światu antycznemu w kręgu kultury śródziemnomorskiej, czyni je bezcennym zabytkiem piśmiennictwa rzymskiego. Fragment wstępu

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:148x210 mm
  • Liczba stron:314
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788323109266
  • Data wydania:12 czerwiec 2012
  • Numer katalogowy:187774

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher