OPIS
Grillowanie stało się ulubionym zajęciem Polaków spędzających wiosenne i letnie weekendy na świeżym powietrzu. Powoli staje się to naszą tradycją narodową. Nie ma przecież nic lepszego, niż wypoczynek na łonie natury z rodziną i przyjaciółmi. Gwoździem programu jest zwykle jedzenie przygotowane „pod chmurką”. Szykowanie potraw do pieczenia na ruszcie jest przyjemną ceremonią samą w sobie, podczas której integruje się zebrane towarzystwo. Ważne jest jednak, aby grillowa uczta nie była ciągle taka sama (karkówka, kiełbasa, kiszka kaszana).
Dlatego proponujemy Państwu wiele interesujących i wypróbowanych przepisów. Duży wybór dań z różnego rodzaju mięs, drobiu, ryb i warzyw, zaspokoją apetyty najbardziej wymagających smakoszy, a gości zaskoczą oryginalnością potraw. Zamieściliśmy również przepisy na dipy, które do potraw z rusztu są koniecznym dodatkiem. Dobrze dobrany do potrawy dip sprawi, że nawet przeciętne danie nabierze szlachetności i smakowitości.
Jesteśmy przekonani, że korzystając z naszych przepisów, spotkania przy grillu będą dla Państwa niezapomniane i pełne wrażeń – szczególnie kulinarnych.