Wędzenie, kiszenie i marynowanie.

okładka

Wędzenie, kiszenie i marynowanie.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Domowe przetwarzanie żywności zdobywa ostatnio coraz więcej zwolenników. Nic w tym dziwnego, gdyż przekonaliśmy się już, że samodzielnie przyrządzona wędlina czy marynata jest o niebo smaczniejsza i zdrowsza od kupnych produktów tego rodzaju.
Niniejsza książka stanowi prawdziwą gratkę dla pasjonatów wędzenia, kiszenia i marynowania. Znajdziecie tu 120 sprawdzonych przepisów na wędzone mięsa, kiełbasy i ryby – np. polędwicę, szynkę, łososia czy pstrąga – a także na zaprawy z owoców oraz warzyw – np. brzoskwinie w wódce, czerwoną kapustę marynowaną ze śliwkami czy ogórki w musztardzie.
Receptury poprzedza obszerny rozdział poświęcony zasadom wędzenia, kiszenia i marynowania.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x240 mm
  • Liczba stron:144
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377071359
  • Data wydania:12 czerwiec 2012
  • Numer katalogowy:185301

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher