Poradnik kelnera.

okładka

Poradnik kelnera.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

W książce zebrano wiadomości niezbędne do wykonywania zawodu kelnera.
Książka jest adresowana do osób pracujących lub zamierzających pracować w tym zawodzie. Może być też pomocna uczniom odpowiednich szkół zawodowych.

Spis treści

1. Zasady obsługi klientów
2. Obsługa gości
3. Wyposażenie zakładu gastronomicznego
4. Przygotowanie sali konsumenckiej do obsługi gości
5. Przenoszenie tac i zastawy stołowej
6. Karty menu
7. Podawanie potraw
8. Aspekty prawne pracy kelnera

Słowniczek

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:148x210 mm
  • Liczba stron:83
  • Oprawa:miękka, foliowana
  • Data wydania:2011
  • Numer katalogowy:182557

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher