Niestety, nie zdążymy dostarczyć tego produktu przed Świętami

Szkoła wędzenia.

okładka

Szkoła wędzenia.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Przekonaj się, że ryby lub wędliny z przydomowej wędzarni są nie lada specjałem, a samo wędzenie to przyjemny sposób spędzania wolnego czasu.
Z niniejszej publikacji dowiesz się, jak zbudować prostą wędzarnię z beczki, przygotować produkty do wędzenia, wreszcie – jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności.
Znajdziesz tu przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy oraz ryby – m.in. baleron, polędwicę, szynkę, golonkę, półgęski, łososia, karpia i pstrąga – a także receptury na dania z wędzonek lub z ich dodatkiem.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x240 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377071281
  • Data wydania:10 kwiecień 2012
  • Numer katalogowy:181792

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher