Przysmaki wiejskiej piekarni. Domowe chleby, bułki, chałki

okładka

Przysmaki wiejskiej piekarni. Domowe chleby, bułki, chałki

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Przekonaj się, że wyrób pieczywa wcale nie jest umiejętnością zarezerwowaną wyłącznie dla profesjonalistów – chleb czy bułki z powodzeniem możesz upiec samodzielnie w domu.
W niniejszej książce prezentujemy zbiór przepisów na smaczne i zdrowe (bo pozbawione przemysłowych „ulepszaczy”) chleby na zakwasie oraz drożdżowe – np. chleb ciabatta, chleb dyniowy, miodowy, kukurydziany czy żytni z kminkiem. Ponadto polecamy receptury na całą gamę bułek – np. szwedki czy bułki z ziarnami. Uzupełnienie publikacji stanowią pomysły na wyroby półcukiernicze – np. chleb turecki, chałki czy bułeczki cynamonowe.
Przepisy poprzedza obszerny rozdział, w którym znajdziesz niezbędne informacje na temat wypieku pieczywa w domu, m.in. jakie zgromadzić akcesoria, jakie są rodzaje mąki i etapy wytwarzania.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x245 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377070901
  • Data wydania:2011
  • Numer katalogowy:175202

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher