Mięsa pieczone i smażone. na 100 sposobów

okładka

Mięsa pieczone i smażone. na 100 sposobów

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Proponujemy setkę przepisów na smakowite dania pieczone (także na grillu) lub smażone z różnych rodzajów mięsa – drobiu, wieprzowiny, wołowiny, a nawet dziczyzny i jagnięciny. Znajdziesz tu receptury m.in. na jogurtowe udka kurczaka, pierś indyka w pesto, gęś z suszonymi owocami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, pieczeń wołową w cieście francuskim, żeberka z jabłkami, sznycle ministerskie oraz wątróbkę w cieście piwnym. Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x212 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377070895
  • Data wydania:7 grudzień 2011
  • Numer katalogowy:173468

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher