Technologie produkcji cukierniczej podręcznik. Część 1. Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum

okładka

Technologie produkcji cukierniczej podręcznik. Część 1. Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie cukiernik w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych. znaczenie i rola żywności w żywieniu człowieka procesy zachodzące w produktach spożywczych opakowania organizacja produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP charakterystyka surowców cukierniczych

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x235 mm
  • Liczba stron:304
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788375443608
  • Data wydania:19 sierpień 2011
  • Numer katalogowy:165946

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher