Kaczka indyk gęś Polskie tradycje kulinarne.

okładka

Kaczka indyk gęś Polskie tradycje kulinarne.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Prezentujemy receptury na przysmaki z kaczki, indyka, gęsi, perliczki i przepiórki, a ponadto – dla amatorów dziczyzny – z dzikiej kaczki, kuropatwy oraz bażanta. Proponujemy przepisy nie tylko na dania główne – przede wszystkim na tuszki pieczone z rozmaitymi dodatkami – ale także na przekąski i zupy, w tym cenione przez smakoszy smalec gęsi oraz czerninę. Znajdziesz tu zarówno potrawy odpowiednie na codzienny posiłek – np. pierś indyka z warzywami – jak i specjały idealne na uroczystą okazję – np. gęś z suszonymi owocami.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:140x200 mm
  • Liczba stron:144
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377070710
  • Data wydania:2 wrzesień 2011
  • Numer katalogowy:165370

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher