Niestety, nie zdążymy dostarczyć tego produktu przed Świętami

Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni.

okładka

Pieczarki i grzyby leśne we współczesnej kuchni.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Proponujemy przepisy na smakowite potrawy z grzybów świeżych i suszonych – sałatki, ciepłe przekąski, zupy, sosy, a także dania główne. Znajdziesz tu receptury m.in. na sałatkę pieczarkową z orzechami, śledzie z borowikami i kaczkę duszoną z grzybami. Ponadto podajemy przepisy na wyborne przetwory grzybowe, które na pewno dodadzą smaku przyrządzanym posiłkom.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Polskie Tradycje Kulinarne
  • Format:140x200 mm
  • Liczba stron:144
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377070628
  • Data wydania:10 lipiec 2011
  • Numer katalogowy:163287

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher