Warzywa faszerowane i zapiekane. Sprawdzone przepisy na dania pełne witamin

okładka

Warzywa faszerowane i zapiekane. Sprawdzone przepisy na dania pełne witamin

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na pełne witamin i błonnika dania z warzyw. Tych najczęściej spożywanych – takich jak ziemniaki, kalafior, papryka czy pomidor – oraz tych mniej popularnych – takich jak dynia, bakłażan czy cykoria. Znajdziesz tu receptury na warzywa nadziewane na zimno i na gorąco – np. biedronki z pomidorów czy papryki faszerowane bryndzą. Ponadto prezentujemy przepisy na warzywne zapiekanki i warzywa z rusztu oraz całą gamę pomysłów na gołąbki – z kapusty białej, modrej czy liści winorośli lub szpinaku, wypełnione rozmaitymi farszami. Obok szybkich i prostych dań – np. brukselki zapiekanej w sosie serowym czy łódeczek z selera naciowego z kremem ziołowym – proponujemy bardziej wykwintne specjały – np. roladę z pora i cielęciny czy gwiazdę z cykorii.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x245 mm
  • Liczba stron:144
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377070468
  • Data wydania:14 marzec 2011
  • Numer katalogowy:155914

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher