Ciasto drożdżowe na różne sposoby.

okładka

Ciasto drożdżowe na różne sposoby.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Przekonaj się, jak wiele specjałów można przyrządzić z ciasta drożdżowego! W niniejszej książce autorka prezentuje sprawdzone przepisy na rozmaite wyroby drożdżowe: chleby (pszenne, razowe, mieszane, kukurydziany, z ziemniakami), całą gamę bułek, pizzę i oczywiście słodkie wypieki – m.in. chałkę na miodzie, rogaliki z nadzieniem orzechowym i brioszki z czekoladą. Ponadto w obszernym wstępie odkrywa tajniki udanych specjałów drożdżowych, opisując m.in. typy zaczynów drożdżowych, prawidłowe wyrabianie ciasta czy jego wyrastanie i odgazowywanie. Małgorzata Zielińska – dzięki pasji i kulinarnej intuicji zdobyła imponującą wiedzę praktyczną na temat wypieków. Od kilku lat prowadzi cieszący się dużym powodzeniem portal internetowy, propagujący przede wszystkim domowy wypiek chleba na zakwasie.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x240 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377070406
  • Data wydania:11 luty 2011
  • Numer katalogowy:153871

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher