Omega - 3 To co w rybach jest najlepsze.

okładka

Omega - 3 To co w rybach jest najlepsze.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Ci, którzy regularnie spożywają ryby lub inne morskie stworzenia, opóźniają w znaczącym stopniu swój pierwszy atak serca oraz prawdopodobieństwo następnych. Nic więc dziwnego, że ryby cieszą się wielkimi względami u kardiologów. American Heart Associatin zaleciło Amerykanom jedzenie ryb przynajmniej dwa razy w tygodniu. U kobiet z kolei, jak dowiodły inne badania, jedzenie ryb znacznie obniża ryzyko wylewu krwi do mózgu. Nie mówiąc już o tym, że uboga w rybne tłuszcze dieta kobiet będących w ciąży ma nie tylko fatalny wpływ na przyszły intelektualny rozwój ich potomstwa, lecz także zwiększa groźbę depresji poporodowej. Tajemniczymi substancjami, odpowiedzialnymi za większość korzyści zdrowotnych, jakie przynosi rybia dieta, jest grupa kwasów tłuszczowych Omega - 3, w które ryby są szczególnie bogate.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Żródło życia i zdrowia
  • Format:145x205 mm
  • Liczba stron:104
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788388872877
  • Data wydania:marzec 2007
  • Numer katalogowy:15235

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher