Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe

okładka

Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe

  • Wydawnictwo:WNT

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Pierwsza książka o margarynie! Współczesna margaryna. Aspekty technologiczne i żywieniowe to pierwsza i jedyna tego typu publikacja na rynku krajowym. Jest to nowoczesne opracowanie na temat produktu towarzyszącemu nam codziennie, budzącego liczne kontrowersje i dyskusje. Autorzy przedstawili w niej wszystkie zagadnienia dotyczące surowców używanych do jej produkcji w aspekcie składu chemicznego, jakości sensorycznej, żywieniowej czy zdrowotnej. Udowadniają, że skład dzisiejszej margaryny jest niezwykle korzystny dla organizmu człowieka dzięki czemu wiele instytucji żywieniowych i zajmujących się zdrowiem postuluje zastąpienie tłuszczów zwierzęcych margarynami miękkimi. Książka stanowi bardzo cenną pozycję na rynku wydawniczym zarówno jako podręcznik dla studentów, jak i bardzo ciekawa książka o charakterze popularno-naukowym.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x235 mm
  • Liczba stron:168
  • Oprawa:miękka ze skrzydełkami
  • ISBN-13:9788320436990
  • Data wydania:3 listopad 2010
  • Numer katalogowy:147633

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher