Ciasta wytrawne.

okładka

Ciasta wytrawne.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Croissanty, przepyszne vol-au-vent , czyli babeczki w kształcie gniazdka wypełnione nadzieniem, pizza na wiele sposobów, przysmak Francuzów quiche – kruche, listkowe ciasto pokryte najróżniejszymi składnikami: boczkiem, serem czy kurkami, i zalane masą jajeczną… W książce znajdziemy przepisy na światowe przysmaki, ale też na dania od dawna znane w naszej kuchni: babkę ziemniaczaną, wigilijny pieróg, kulebiak, rozmaite pierożki i paszteciki. Przyjemność dla oczu i podniebienia!

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:210x210 mm
  • Liczba stron:192
  • Oprawa:kartonowa foliowana
  • ISBN-13:9788324719310
  • Data wydania:22 wrzesień 2010
  • Numer katalogowy:141492

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher