Pieczenie, rolady, kotlety i inne mięsne fantazje.

okładka

Pieczenie, rolady, kotlety i inne mięsne fantazje.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

W niniejszej publikacji znajdziesz przepisy na smakowite pieczenie, rolady, kotlety i inne specjały z różnych rodzajów mięsa - drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a także jagnięciny. Są wśród nich dania odpowiednie na co dzień, których przyrządzenie nie wymaga ani dużo czasu, ani wielu składników - np. bitki wieprzowe z owocami leśnymi - oraz wykwintne potrawy, idealne na uroczyste okazje - np. medaliony cielęce ze szparagami i z szałwią. Prezentowane receptury poleca renomowany szef kuchni Grzegorz Labuda, który prowadzi kuchnię oraz restaurację w ekskluzywnym hotelu Platinum Palace we Wrocławiu.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x245 mm
  • Liczba stron:128
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788377070123
  • Data wydania:18 maj 2010
  • Numer katalogowy:135077

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher