Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego. Surowce.

okładka

Technologia żywności pochodzenia zwierzęcego. Surowce.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Podręcznik zawiera informacje dotyczące podstawowych surowców pochodzenia zwierzęcego, co stanowi podstawę do lepszego zrozumienia procesów technologicznych, zagadnień sanitarno-weterynaryjnych, ochrony środowiska i kontroli jakości. Przygotowane opracowanie zawiera nowe treści w porównaniu z innymi dostępnymi podręcznikami, co jest bardzo istotne, biorąc pod uwagę ogromną ilość nowych informacji z tego zakresu, które pojawiły się w ostatnich kilku latach. Bardzo wyważona interpretacja tzw. nowości naukowych sprawia, że przedstawiony materiał można rekomendować studentom, a także pracownikom naukowym.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788370118471
  • Numer katalogowy:124504

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher