Podstawy techniki. Podręcznik dla liceum profilowanego - profil rolniczo-spożywczy. Część 2.

okładka

Podstawy techniki. Podręcznik dla liceum profilowanego - profil rolniczo-spożywczy. Część 2.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Podręcznik opracowano na podstawie programu nauczania liceum profilowanego - profil rolniczo-spożywczy dla bloku tematycznego ”Podstawy techniki (nr dopuszczenia LP-RS/MENiS/2002.04.30). W podręczniku ujęto treści dotyczące modułów: ”Instalacje”, ”Aparatura kontrolno-pomiarowa” i ”Automatyka”. Szczegółowo opracowano tematy dotyczące instalacji wodno-kanalizacyjnych, gazowych, elektrycznych, cieplnych, aparatury kontrolno-pomiarowej (np. termometry, manometry, wagi, przepływomierze, wilgotnościomierze), automatyki (np. układ regulacji, urządzenia pomiarowe, przetworniki, regulatory, urządzenia wykonawcze, rejestratory).

DODATKOWE INFORMACJE

  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788388933745
  • Numer katalogowy:124014

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher