Podstawy biochemii dla towaroznawców.

okładka

Podstawy biochemii dla towaroznawców.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Celem podręcznika jest zapoznanie z podstawami biochemii oraz z

wykrywaniem i analizą ilościową obecnych w produktach spożywczych substancji
biologicznej. Autorzy skoncentrowali się na tych elementach biochemii, które są
istotne dla studentów towaroznawstwa. Dlatego układ i treść książki różni się od
innych podręczników biochemii dostępnych na rynku. W kilku rozdziałach opisano
strukturę i właściwości aminokwasów, białek, węglowodanów, lipidów i kwasów
nukleinowych. Ważnym elementem każdego z tych rozdziałów jest część
eksperymentalna poświęcona metodom wykrywania omawianych związków.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788374173797
  • Numer katalogowy:123132

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher