Ogólna technologia żywności.

okładka

Ogólna technologia żywności.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Książka zawiera : - charakterystykę głównych źródeł żywności - surowców przemysłu spożywczego - produktów spożywczych i ich jakości - operacje mechaniczne i termiczne - operacje typu dyfuzyjnego - procesy i operacje fizykochemiczne - procesy chemiczne - procesy biotechnologiczne - chłodzenie i zamrażanie - ogrzewanie - odwadnianie i dodawanie substancji osmoaktywnych - zakwaszanie - funkcjonalne dodatki do produktów - mycie i dezynfekcja urządzeń - pakowanie, przechowywanie, transport żywności - gospodarowanie energią i wodą - ochrona środowiska

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x236 mm
  • Liczba stron:588
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788320436105
  • Data wydania:2009
  • Numer katalogowy:122675

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher