Dania z anegdotą.

okładka

Dania z anegdotą.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Z jednej strony przepisy na najpopularniejsze - proste i wykwintne - sosy, sałaty, przekąski zupy, dania rybne, mięsne i desery. Z drugiej - ich niezwykłe dzieje, opowiedziane ze swadą i humorem. Przygotowując najsłynniejsze dania z kuchni polskiej i światowej, dowiemy się m.in., gdzie powstał majonez, dlaczego aż cztery osoby powinny przyprawiać sałatę, czym jest "czernina" znana z Pana Tadeusza i co naprawdę kryje się pod nazwą "szarlotka"?

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:125x200 mm
  • Liczba stron:224
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788324701957
  • Data wydania:wrzesień 2006
  • Numer katalogowy:12063

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher