OPIS
W tej nietypowej książce w kształcie smakowitej pieczeni wołowej prezentujemy pomysły na rozmaite potrawy z cielęciny oraz wołowiny – proste i wykwintne, odpowiednie na co dzień i na specjalne okazje. Podajemy przepisy na pieczenie, gulasze, zrazy, eskalopki, bryzole, sznycle i wiele innych specjałów. Uwzględniliśmy receptury nie tylko na dania obiadowe, ale także na przystawki, m.in. na befsztyk tatarski, carpaccio i pasztet. W serii:
1.Przetwory z owoców. 101 sprawdzonych przepisów
2.Przetwory z warzyw. 101 sprawdzonych przepisów
3.Najlepsze wypieki. 101 sprawdzonych przepisów
4.Torty i torciki. 101 sprawdzonych przepisów
5.Kanapki, tartinki, grzanki. 101 sprawdzonych przepisów
6.Dania z drobiu. 101 sprawdzonych przepisów
7.Dania z wieprzowiny. 101 sprawdzonych przepisów