Regionalna kuchnia polska.

okładka

Regionalna kuchnia polska.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Spróbuj tradycyjnych specjałów z różnych regionów Polski W Regionalnej kuchni polskiej prezentujemy przepisy na najsmaczniejsze dania z Kaszub, Mazur, Wielkopolski, Podlasia, ze Śląska, z Podhala i Beskidów. Podajemy także receptury na przysmaki kuchni kresowej – barszcz ukraiński czy pierogi ruskie wpisały się bowiem na trwałe w rodzimą tradycję kulinarną. Wśród naszych propozycji znajdziecie kaszubski specjał – szmurowaną wołowinę, przyrządzaną przez góralki kwaśnicę oraz mazurską babkę ziemniaczaną. Nie zabrakło tu również przepisów na wyśmienite słodkie wypieki, m.in. sękacz, strudel jabłkowy i rogale świętomarcińskie.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:195x240 mm
  • Liczba stron:96
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788361513780
  • Data wydania:15 grudzień 2009
  • Numer katalogowy:116328

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher