Okowita, przepalanka i nalewki.

okładka

Okowita, przepalanka i nalewki.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

„Okowita, przepalanka i nalewki” Andrzeja Fiedoruka – kompendium wiedzy o alkoholach, z uwzględnieniem zarówno historii ich wytwórczości, spożycia, jak i bogactwa zachowanych w literaturze i ustnych przekazach przepisów.
Dowiemy się zatem, jak powstawały poszczególne gatunki alkoholu (likier, armaniak, koniak, calvados, whisky, gin, rum...), które z nich preferowali nasi przodkowie i z jakich składników najczęściej przyrządzali alkohole. Krok po kroku poznamy procesy wytwarzania wraz z opisem profesjonalnych i domowych urządzeń, a także najbardziej udane przepisy na trunki, które uwiodą podniebienie i wprawią w dobry nastrój.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:160x240 mm
  • Liczba stron:280
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788375062038
  • Data wydania:18 sierpień 2009
  • Numer katalogowy:107565

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher