OPIS
Podstawą kuchni Wschodu jest różnorodność. Idąc na kolację do indonezyjskiej, chińskiej, japońskiej czy wietnamskiej restauracji, powinniśmy spodziewać się wyjątkowego wyboru dań. Choć na pierwszy rzut oka mogą wydawać się skomplikowane – w niecodzienny sposób łączą bowiem obce dla nas, niezwykłe smaki – bez problemu można je też przygotować samodzielnie w domu.
Składniki, nawet te najbardziej egzotyczne, są dziś u nas powszechnie dostępne w supermarketach, co pozwala szybko przygotować orientalne przyprawy
Zbiór ponad 100 przepisów pomoże przygotować zarówno wykwintny pięciodniowy obiad, jak zwykły, codzienny posiłek. Możliwość wyboru spośród azjatyckich sałatek, zup, dań głównych, przystawek i pysznych deserów, z pewnością każdego zadziwi i zainspiruje. Dajcie się więc oczarować i zaskoczyć ponad stu przepisom przedstawionym w tej książce!