Gotowanie na parze.

okładka

Gotowanie na parze.

Nakład produktu jest wyczerpany

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Przygotowywanie posiłków na parze jest techniką szczególnie zalecaną przez żywieniowców. Potrawy sporządzane tą metodą nie wymagają użycia tłuszczu oraz nie tracą na czasie termicznej obróbki cennych witamin i minerałów. Z tych ważnych dla zdrowia powodów przygotowaliśmy tomik, zawierający ponad 60 receptur na dania, których ugotowanie wymaga, oprócz produktów, jedynie specjalnego naczynia.

DODATKOWE INFORMACJE

    Seria:Encyklopedia Gotowania
  • Format:150x210 mm
  • Liczba stron:96
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9788376481159
  • Data wydania:26 marzec 2009
  • Numer katalogowy:91515

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher