Podstawy rachunkowości i finansów w hotelarstwie.

okładka

Podstawy rachunkowości i finansów w hotelarstwie.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt stanie się ponownie dostępny

OPIS

Jest to podręcznik opracowany zgodnie z podstawą programową oraz programem nauczania dla zawodu technik hotelarstwa. Celem niniejszego opracowania jest umożliwienie uczniom i słuchaczom zapoznanie się z podstawowymi zagadnieniami rachunkowości hotelowej. Treści merytoryczne zawarte w podręczniku przygotowane zostały w oparciu o aktualne źródła wiedzy oraz na doświadczeniach dydaktycznych i praktycznych autorów. Podręcznik zawiera, oprócz podstaw rachunkowości hotelowej, cały wachlarz zagadnień związanych z gospodarką finansową hotelu. Omówione zostały kalkulacje usług hotelowych jak też analiza ekonomiczna działalności hotelarskiej. Podręcznik stanowi pomoc dydaktyczną w nauczaniu przedmiotu oraz może być pomocny w prowadzeniu działalności gospodarczej w zakresie hotelarstwa i gastronomii.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x235 mm
  • Liczba stron:150
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788371419683
  • Data wydania:listopad 2007
  • Numer katalogowy:46628

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher