Niestety, nie zdążymy dostarczyć tego produktu przed Świętami

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT. 02.

OSZCZĘDZASZ 7,70 ZŁ

okładka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 1 Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT. 02.

10% taniej
Inpost Paczkomaty 24/712,99 zł
Kurier Inpost12,99 zł
Kurier FedEx13,99 zł
Odbiór osobisty0 zł

Przy płatności za pobraniem do ceny wysyłki należy doliczyć5,00 zł

Wysyłka zagraniczna

Dostępność: 2-3 dni robocze

OPIS


Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r.

Starannie omawia surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego żywienia i główne techniki stosowane w trakcie przygotowywania potraw oraz podkreśla znaczenie bezpieczeństwa żywności.

Podręcznik zawiera bogaty materiał ilustracyjny, liczne tabele i wykresy ułatwiające zrozumienie wiadomości i ich zapamiętanie.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:169x242 mm
  • Liczba stron:480
  • Oprawa:Miękka
  • ISBN-13:9788302183119
  • Data wydania:4 listopad 2020
  • Numer katalogowy:445080

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher