OPIS
Wszystko, co warto wiedzieć na temat procesów przemiany materii w naszym organizmie oraz pozytywnych efektów przestawienia się na odżywianie według zasad diety niskowęglowodanowej. Czterotygodniowy plan z prawie 60 łatwymi, sycącymi przepisami z kuchni niskowęglowodanowej plus listy zakupów i wskazówek do wykorzystania każdego dnia. Odbiorcy - osoby, które chcą bez głodowania zredukować wagę - wszyscy, którzy mają dość ataków głodu i efektu jo-jo - świadomi konsumenci, którzy w swoim menu chcą mieć produkty spożywcze zawierające tłuszcze Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę - zawiera czterotygodniowy plan z prawie 60 przepisami z kuchni niskowęglowodanowej - proponowana dieta pozwala zredukować wagę bez głodowania a także utrzymać równomierny poziom energii przez cały dzień, mieć stabilny poziom stężenia glukozy we krwi, dobrze funkcjonującą przemianę materii oraz stopić wałeczki tłuszczu bez efektu jo-jo - to koniec ataków wilczego głodu i wciąż nowych diet - kuracja pozwala ponownie delektować się produktami spożywczymi zawierającymi tłuszcze - zapobiega chorobom i łagodzi takie jak cukrzyca - umożliwia powrót do naturalnych produktów spożywczych - daje dobre samopoczucie i nastrój na dłuższą metę