OPIS
To prawdziwy pean na cześć bliskowschodnich smaków i składników.
Persiana zawiera sto przepisów na nowoczesne i łatwe w przygotowaniu wersje tradycyjnych potraw z południowych i wschodnich wybrzeży Morza Śródziemnego.
Wyśmienita książka – mam ochotę zjeść każdą kartkę.
PIERRE KOFFMANN
Biblia bliskowschodniej kuchni.
„OBSERVER FOOD MONTHLY”
Przejrzyście napisana, wypełniona smakowitymi potrawami, zaskakująco przystępna.
HUFFINGTON POST
Wspaniała propozycja dla początkujących, zapracowanych, a nawet dla profesjonalistów.
„GUARDIAN”
Fantastyczna skarbnica doskonałych dań.
RAYMOND BLANC
Najbardziej ekscytujący kulinarny debiut roku.
„SUNDAY TELEGRAPH STELLA”
Wspaniała, pasjonująca, po prostu wybitna.
„MAIL ON SUNDAY”
Sabrina przygotowuje dokładnie takie jedzenie, jakie ja uwielbiam jeść.
BRUNO LOUBET
Przewracając kartki, będziecie się ślinić jak psy Pawłowa.
„INDEPENDENT”
Piękna oda na cześć wonnych, egzotycznych potraw kuchni bliskowschodniej i nie tylko.
„A LITTLE BIRD”
Najnowsza wyrocznia kuchni perskiej.
„METRO”
KSIĄŻKA KUCHARSKA ROKU WEDŁUG MAGAZYNU „OBSERVER FOOD MONTHLY”
KSIĄŻKA ROKU W KONKURSIE MAGAZYNU „FOOD & TRAVEL”