Crafted Meat. The New Meat Culture: Craft and Recipes

okładka

Crafted Meat. The New Meat Culture: Craft and Recipes

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Fine charcuterie made with passion and respect is experiencing an undeniable revival. Combining quality with consciousness, young butchers are shaking up the trade and making delectable products from premium ingredients, rediscovering pâtés, sausages, and cold cuts.
Crafted Meat documents current developments in today’s new meat culture for both epicures and makers. The book offers must-know information, delicious recipes, and expert tips for cooking enthusiasts and anyone who cares about what they eat.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:240x280 mm
  • Liczba stron:256
  • Oprawa:twarda
  • ISBN-13:9783899555967
  • Data wydania:24 czerwiec 2016
  • Numer katalogowy:309655

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher