Niestety, nie zdążymy dostarczyć tego produktu przed Świętami

Hotelarstwo. Część 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik. Technikum

okładka

Hotelarstwo. Część 5. Podstawy działalności przedsiębiorstwa. Podręcznik. Technikum

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (DzUz 17.02.2012 r., poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w czerwcu 2015 roku.
Podręcznik został dopuszczony do użytku szkolnego.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x235 mm
  • Liczba stron:370
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788389184672
  • Data wydania:15 czerwiec 2016
  • Numer katalogowy:308579

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher