Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację. Tom 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Technikum

okładka

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację. Tom 15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Technikum

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Część druga zbioru autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczonego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x240 mm
  • Liczba stron:122
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788389184580
  • Data wydania:15 czerwiec 2016
  • Numer katalogowy:308566

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher