Niestety, nie zdążymy dostarczyć tego produktu przed Świętami

Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik. Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów

OSZCZĘDZASZ 3,50 ZŁ

okładka

Żywienie i usługi gastronomiczne. Część 1. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik. Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów

10% taniej
Inpost Paczkomaty 24/712,99 zł
Kurier Inpost12,99 zł
Kurier FedEx13,99 zł
Odbiór osobisty0 zł

Przy płatności za pobraniem do ceny wysyłki należy doliczyć5,00 zł

Wysyłka zagraniczna

Dostępność: 2-3 dni robocze

OPIS

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:165x240 mm
  • Liczba stron:290
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788389184641
  • Data wydania:15 czerwiec 2016
  • Numer katalogowy:308563

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher