Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Cukiernik. Technik technologii żywności Kwalifikacja. Tom 4.

okładka

Testy i zadania praktyczne. Egzamin zawodowy. Cukiernik. Technik technologii żywności Kwalifikacja. Tom 4.

Produkt jest aktualnie niedostępny

Kliknij tutaj, jeśli chcesz otrzymać maila, gdy produkt się ukaże.

OPIS

Publikacja przygotowuje do egzaminu w zakresie kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Zawiera pięć zestawów egzaminacyjnych. W każdym z nich znajduje się test, obejmujący 40 zadań jednokrotnego wyboru, i jedno zadanie praktyczne. Ponadto publikacja zawiera klucz odpowiedzi do testów, rozwiązania do zadań praktycznych, a także zasady przeprowadzania nowego egzaminu zawodowego i wymagania, które zgodnie z nową podstawą programową musi spełniać kandydat na cukiernika. Testy i zadania praktyczne obejmują cały zakres kwalifikacji T.4, zostały przygotowane zgodnie z wymogami nowego egzaminu zawodowego.

DODATKOWE INFORMACJE

  • Format:170x245 mm
  • Liczba stron:112
  • Oprawa:miękka
  • ISBN-13:9788302150326
  • Data wydania:9 czerwiec 2016
  • Numer katalogowy:307970

RECENZJEjak działają recenzje?

Lista recenzji jest pusta

DOSTAWA

DARMOWA dostawa powyżej 299 zł!

Realizacja dostaw poprzez:

  • ups
  • paczkomaty
  • ruch
  • poczta

OPINIE

Nasza strona używa plików cookies, w celu ułatwienia Ci zakupów. Więcej informacji znajdziesz w polityce prywatności

© 2006-2024 Gildia Internet Services Sp. z o.o. and 2017-2024 Prószyński Media Sp z o.o. PgSearcher